Lukas Podolski îi antrenează pe copii la Academia Cartoon Network

Cartoon Network şi atacantul echipei Arsenal Londra, Lukas Podolski, au lansat concursul Academia Cartoon Network, al cărui mare premiu este un antrenament la Londra cu Lukas Podolski.

Academia Cartoon Network

Copiii talentaţi la fotbal cu vârsta între 5 şi 15 ani se pot înscrie la concurs până pe 30 iunie pe site-ul www.CartoonNetwork.ro/academia-cn şi pot câştiga echipamente oficiale, mingi, iPad-uri şi jocuri. Câştigătorul concursului va călători la Londra însoţit de un părinte şi se va antrena cu Lukas Podolski.

Mai mult, cele mai bune videoclipuri înscrise la concurs vor fi difuzate, începând din 3 iulie, pe ecranele outdoor din reţeaua Phoenix Media în 16 oraşe din ţară: Alba Iulia, Bacău, Botoşani, Bucureşti, Buşteni, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Suceava şi Timişoara.

Pe tot parcursul lunii iunie, concurenţii pot încărca clipuri în care îşi arată talentul la fotbal pe www.CartoonNetwork.ro/academia-cn, iar în iulie copiii îi vor vota pe cei 20 de semifinalişti. Câştigătorul va fi anunţat pe 23 iulie 2013 şi va fi ales de juriul Digi Sport – partenerul media al campaniei.

Juriul este format din Ilie Dumitrescu, Bogdan Socol, Andrei Niculescu şi George Dobre. Ilie Dumitrescu, care face parte din echipa Digi Sport din 2010 în calitate de analist, este unul dintre componenţii Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, a evoluat în 62 de meciuri şi a marcat 20 de goluri pentru echipa naţională. Bogdan Socol, cu o experienţă jurnalistică de peste 13 ani, şi Andrei Niculescu, care lucrează în presa sportivă de 19 ani, sunt moderatori şi comentatori la Digi Sport. George Dobre este jurnalist de peste 14 ani, iar din 2009 e redactor-şef, moderator şi comentator la Digi Sport.

Fiecare dintre cele şapte ţări participante la Academia Cartoon Network îşi va desemna câte un câştigător, iar copiii se vor antrena la Londra cu Lukas Podolski în a doua jumătate a acestui an. Jucătorul german de origine poloneză şi-a început aventura fotbalistică la vârsta de 6 ani şi a devenit vedetă în Bundesliga evoluând pentru FC Koln şi Bayern Munchen. A fost selecţionat în echipa naţională a Germaniei de peste 100 de ori, a jucat în trei Cupe Europene şi în două Campionate Mondiale, iar acum este atacantul formaţiei Arsenal Londra.

“Ceea ce face Cartoon Network e grozav, fiindcă nu ţi se oferă multe ocazii de a câştiga un astfel de premiu. Dar cel mai important lucru este ca cei mici să joace fotbal oricând pot şi să se distreze atunci când joacă”, spune Lukas Podolski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.