Lună Plină – Festivalul Filmului Horror și Fantastic de la Biertan

full moon 2014Organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania, „LUNĂ PLINĂ” intenționează să ofere publicului cele mai bune producții horror și fantastice, deopotrivă clasice și moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale să devină.

Biertan este una dintre primele așezări germane din Transilvania (1283), situată într-o zonă deluroasă, la numai 25 km distanță de Sighișoara și Mediaș. Un spațiu ideal pentru vizionări în aer liber, Biertanul are o piață centrală vegheată de o splendidă biserică fortificată, o capodoperă architecturală protejată de UNESCO.

Abonamentele se achiziționază de la punctul de informare din incinta Școlii Generale situată în Piața Centrală, permit accesul la toate filmele, la terasa (deschisă non stop) din interiorul campingului și oferă reduceri la materialele promoționale. Abonamentele se pot achiziționa si de pe www.biletmaster.ro, sistem de vânzare computerizată, care ajută la procurarea rapidă a biletelor de intrare şi a abonamentelor.

Biletele oferă acces la o singură proiectie și se pot cumpăra doar de la intrarea în cinematograf.

La fel ca la edițiile anterioare, pasionații de filme horror și fantastice vor putea opta pentru bilete unice la prețul de 8 RON (5 RON pentru localnici) cu taxa de campare de 10 RON pe noapte/persoană, sau pentru abonamente cu diferite valori:

Din 23 iulie – 70 RON abonament proiecții (100 RON cu taxa camping inclusă)

Din 24 iulie – 60 RON abonament proiecții (85 RON cu taxa camping inclusă)

Din 25 iulie – 50 RON abonament proiecții (70 RON cu taxa camping inclusă)

Workshopurile și evenimentele speciale sunt organizate în Curtea Cetății și la târgul de produse tradiționale, din Piața Centrală, iar accesul este liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.