Magia blues-ului de calitate adusă la ediția a doua a Festivalului Internațional Cluj Blues Fest 2015

Ediția a doua a Festivalului Internațional Cluj Blues Fest este programată în perioada 6-7 noiembrie 2015, în Sala Reduta din incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei, iar anul acesta organizatorii anunță un program diversificat cu cinci trupe și artiști din România și din străinătate.

cluj blues fest 2015

Timp de două zile, clujenii se vor bucura de magia blues-ului de calitate, alături de Vali Sir Blues Răcilă (România), Rareş Totu (România) feat. Dean Bowman (SUA), Ryan Donohue (SUA) și Matyas Pribojsky (Ungaria), Marius Dobra Band (Austria) și A.G. Weinberger (Romania).

Weinberger
A.G. Weinberger

Din programul Cluj Blues Fest 2015 vor face parte și o serie de workshop-uri, prezentări de instrumente şi vizionări de documentare despre istoria bluesului.

Vineri, 6 noiembrie 2015

19.30: Vali SirBlues Răcilă
21.00: Rareş Totu 50/35

Sâmbătă, 7 noiembrie 2015

19.30 Marius Dobra Band (Austria)
20.30 Ryan Donohue (SUA) şi Matyas Pribojsky (Ungaria)
21.30 AG Weinberger (Romania)

Prețul biletelor pre-sale este de 45/seară până în 16 octombrie și pot fi achiziționate de la Librăria Bookstory de pe Bulevardul Eroilor. Numărul locurilor este 600 de locuri în ambele seri, așa că va trebui să vă grăbiți dacă vreți să luați parte la un adevărat regal de blues în Capitala Europeană a Tineretului. Până în 16 octombrie sunt disponibile 120 de bilete.

Evenimentul este organizat de Asociația Clujul Cultural și publicația clujulcultural.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.