Sâmbătă seara, 10 octombrie 2015, ne bucurăm de un spectacol unic la Sala Polivalentă: „Lord of the Dance – Dangerous Games”

Afis-Lord-2015Sâmbătă, 10 octombrie „Lord of the Dance – Dangerous Games” ajunge la Cluj-Napoca. Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, creat de Michael Flatley, prezină un show cu totul nou, un spectacol de excepție ce a cucerit deja publicul internațional. Cei prezenți la eveniment trebuie să se aștepte la o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile vor face introducerea spre o lume mitică și captivantă. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă Cluj-Napoca și face parte din cadrul TiMAF – Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – eveniment major al proiectului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Noul show – Dangerous Games – produs de Michael Flatley, prezintă o abordare nouă a spectacolului din toate punctele de vedere, spectacolul reprezentând o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău. Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din „Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Așadar, spectacolul care a umplut zeci de săli de spectacole, din lumea întreagă, ajunge sâmbăta aceasta, în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă. Biletele pentru eveniment se mai pot achiziționa de pe site-urile: bilete.ro și eventim.ro, dar și de la partenerii TiMAF.

Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” este organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca cu sprijinul echipei TiMAF și reprezintă un punct de referință în programul cultural și de divertisment pregătit în cadrul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului pentru această toamnă .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.