Accenture își extinde operațiunile din Timișoara și în domeniul dezvoltării software și recrutează peste 30 de specialiști până la sfârșitul anului

Accenture, unul dintre liderii mondiali în consultanță în management, servicii tehnologice și outsourcing, își extinde operațiunile din Timișoara și în domeniul dezvoltării software. Compania oferă astfel oportunități de carieră pentru peste 30 de ingineri software și testeri în tehnologiile .NET, Java sau SAP până la sfârșitul anului.

Pentru noua echipă sunt vizați programatori în limbajele .NET, Java sau SAP, vorbitori de limbă engleză. În ceea ce privește nivelul de experiență, vor fi recrutați atât specialiști, cât și persoane aflate la începutul carierei. Ei vor activa într-un mediu ce stimulează creativitatea și inovarea și care asigură o dezvoltare profesională și personală pe termen lung, alături de o echipă energică și dinamică.

Razvan Pătrunoiu, Country Managing Director, Accenture in Romania (s)Prin extinderea activității de dezvoltare software și în Timisoara, Accenture își sporește capacitatea de a oferi clienților din toată lumea servicii și soluții IT de ultimă generație în diverse domenii, precum transport feroviar, industria auto, echipamente și automatizări industriale. Noii angajați vor fi implicați în dezvoltarea și personalizarea soluțiilor embedded, sistemelor de control, Product Lifecycle Management și Manufacturing Execution Systems”, a declarat Răzvan Pătrunoiu, Country Manging Director al Accenture în Romania.

Biroul din Timișoara, care numără peste 400 de angajați, a fost deschis în aprilie 2014, furnizând până în prezent numai servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.