Magia Disney ajunge în premieră la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi pe 8 noiembrie, începând cu ora 19:00, gazda unui show de excepție: Disney – Magical Music from the Movies. După sute de reprezentații de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY ÎN CONCERT, ajunge în premieră în România, într-un turneu național cu reprezentații în 5 orașe.

Peste 70 de muzicieni vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experiență completă. Toate aceste capodopere muzicale interpretate live vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică.

„Cui nu îi e dor de acordurile din The Lion King sau de coloana sonoră din Aladdin? Nu contează ce vârstă avem sau cât de maturi suntem. Trăim și simțim bucuria copilăriei la fel, fapt pentru care ne și dorim ca acest spectacol să ajungă la cât mai mulți oameni. Am ales să aducem un astfel de moment artistic care să ofere o experiență deosebită publicului și să ofere șansa tuturor familiilor de a se bucura la unison de un show de excepție. Suntem nerăbdători să dăm startul acestui eveniment de talie internațională desfășurat în premieră în România și, bineînțeles, suntem nerăbdători să retrăim bucuria momentelor copilăriei prin acordurile celebre ale unor producții precum: Beauty and the Beast, Mary Poppins sau, de ce nu, Frozen – Oana Ivanel, reprezentant organizator.

Momentele muzicale de excepție vor fi atent susținute de Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs. Aceste trei vedete alături de multe alte voci vor reda pasajele muzicale ale copilariei. Camerata Regală va încânta prin sunetele celor 66 de instrumente care vor acompania evenimentul și vor reda cat mai fidel cu putință coloana sonara pentru toate melodiile din spectacol.

Biletele pentru spectacolul de pe 8 noiembrie de la Cluj-Napoca au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Diverta, benzinăriile OMV și hipermarketurile Carrefour. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și online de pe: www.eventim.ro cu prețuri începând de la 30 de lei. Pentru mai multe detalii spectatorii sunt invitați să acceseze pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1092587194161670/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.