Mai mulți șoferi au apăsat prea tare pedala de accelerație de 1 mai! Peste 500 de polițiști clujeni la datorie în acest weekend

Peste 500 de polițiști clujeni au fost la datorie în perioada minicavanței de 1 mai, asigurând măsurile de ordine publică.

politia locala cluj

În cursul zilei de 1 mai, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au verificat legalitatea activităţii comerciale desfăşurată de către agenţii economici clujeni. Pentru neregulile constatate, au fost nevoiţi să aplice 18 sancţiuni contravenţionale şi să confişte bunuri comercializate ilicit, de peste 3.100 de lei și au fost înregistrate două dosare penale.

Pentru menţinerea ordinii şi liniştii comunităţii clujene, poliţiştii de ordine publică au fost nevoiţi să sancţioneze contravenţional 78 de persoane.

Poliţiştii de investigaţii criminale au constatat, tot ieri, 2 infracţiuni judiciare şi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei.

În urma controalelor efectuate în trafic de poliţiştii rutieri, s-a impus aplicarea a circa 200 amenzi contravenţionale pentru abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Cele mai numeroase au vizat încălcarea regimului legal de viteză şi neutilizarea centurii de siguranţă. De asemena, au fost reţinuet 12 permise de conducere şi retrase 11 certificate de înmatriculare.

Patru șoferi au fost cercetaţi pentru conducere sub influenţa alcoolului, tineri de de 22 și 23 ani, fiind depistați în trafic, în timp ce se deplasau pe raza mun. Cluj-Napoca, Dej, comuna Aghireșu, respectiv pe DN1 în satul Nădășelu, județul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.