Mai mulți studenți din Cluj-Napoca au reușit să contrazică legea gravitației a lui Isaac Newton

Trebuie sa fii geniu pentru a-l contrazice pe celebrul Isaac Newton si a sa lege a gravitatiei? De data aceasta genialitatea a contat mai putin, insa trebuia sa indeplinesti cateva conditii – sa fii student la o universitate din Cluj Napoca, sa debordezi de creativitate si sa te avanti sa urci la 12 metri inaltime si sa ne demonstrezi ca un ou poate ateriza pe pamant in siguranta.

red bull gravity challenge cluj piata unirii

87 de studenti au acceptat provocarea, s-au apucat de mesterit si au venit in fata unui juriu format din Marius Catalin Moga, un foarte cunoscut arhitect cu multe premii in acest domeniu, detinator al biroului atelier MASS si profesor in cadrul facultatii de Arhitectura si Urbanism din Cluj-Napoca, Andi Vanca, PR Electric Castle si absolvent al facultatii de Comunicare si Relatii Publice in cadrul universitatii UBB si Andi Mouruțan, tattoo artist la Old Bastards Tattoo. Ei au jurizat detaliile tehnice, designul, dar si prezenta scenica a echipei.

Locul 1 a fost ocupat de echipa YUMURTA (95 puncte), formata din Paul Iuga, Andrei Pop si Robert Vasilut – Facultatea de Arhitectura. Locul 2 i-a revenit echipei Eggmikaze (86,5 puncte) cu membrii Alexandru Maftei, Lucian Ene, George Enacrachi – Facultatea de Medicina Veterinara Cluj-Napoca. Podiumul a fost completat de OU cu flOU (85 puncte) – Mihai Souca, Paul Ardelean, Horatiu Voicu, studenti la Automatica si Calculatoare & Inginerie Electrica.

red bull gravity challenge cluj piata unirii2

Angel Rusu a fost cel care a intretinut atmosfera si i-a mai facut sa uite de emotii pe studentii participanti la prima editie din 2015 a Red Bull Gravity Challenge din Romania, iar trupa TFF (Transilvania Freerunning Family) a sustinut o demonstratie de zile mari. Precum spune si numele, este o comunitate de freerunnning formata din practicanti ai Ardealului si nu numai, uniti prin miscare, curaj si voie buna. Promoveaza in primul rand libertatea de exprimare, creativitatea, vibe-ul pozitiv, spontaneitatea si aventura.  Au concurat la cel mai mare eveniment de freerunning din lume, Red Bull Art Of Motion, pe uimitoarea insula Santorini din Grecia. N-au iesit invingatori, dar la urma urmei scopul este sa te simti bine facand ceea ce-ti place.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.