Managerul Muzeului de Artă și-a cerut scuze după ce și-a programat soția preferențial pe lista de angajați CJ Cluj pentru vaccinarea împotriva COVID

În urma scandalului iscat de directorul Muzeului de Artă, Lucian Năstasă-Kovacs, care și-a trecut soția pe lista angajaților Consiliului Județean care urmează să fie vaccinați împotriva COVID, acesta a transmis un comunicat de presă în care și-a cerut scuze pentru această situație.

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a cerut demisia celui responsabil de scandalul de la Muzeul de Artă.

„Managerul Muzeului de Artă din Cluj îşi exprimă profundul regret pentru incidentul semnalat de presa locală, în ceea ce priveşte posibila includere a unor persoane stăine pe platforma de vaccinare anticovid. Totodată, a fost luată în discuţie conduita persoanei care se ocupă de înregistrarea angajaţilor Muzeului de Artă pe respectiva platformă, constatându-se în acest context inabilitatea de a gestiona sarcina de serviciu incredinţată. În aceste împrejurimi, managerul instituţiei asigură că, pe viitor, asemenea evenimente nu se vor mai repeta”, se arată într-un comunicat remis presei. 

Reamintim că, Lucian Năstasă Kovacs, directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, şi-a introdus soţia pe lista angajaţilor Consiliului Judeţean care urmează să fie vaccinaţi, deşi aceasta nu este angajata instituţiei sau a uneia dintre entităţile subordonate. Muzeul de Artă din Cluj-Napoca este subordonat Consiliului Judeţean Cluj, astfel că angajaţii acestei instituţii precum şi cei din entităţile subordonate s-au putut programa pentru vaccinare în această etapă a 2-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.