Temutul interlop GORE care impunea frica în Clujul anilor 90 a dat-o pe spiritualitate și face succes pe Youtube cu citate din Biblie

Unul dintre interlopii care făceau legea în Clujul anilor 90, Marius David, cunoscut opiniei publice drept GORE, recent eliberat din închisoare, a dat-o pe spiritualitate și a ajuns să facă succes pe Youtube cu citate din Biblie despre Dumnezeu și religie.

Gore apare în clipuri în timp ce recită versete din Biblie, plimbându-se printr-o cameră extravagantă cu pereți roșii și coloane de beton.

Contul său de Youtube, GORE DAVID, a strâns 1300 de abonați, iar clipurile sale au strâns zeci de mii de vizualizări.

Ultimul videoclip al său a adunat peste 8000 de vizualizări, în care interlopul vorbește despre „cine este Dumnezeu?”, iar în alte clipuri vorbește despre descoperirea Domnului sau cum vor dispărea banii.

Declarațiile controverate care l-au făcut celebru pe GORE la mijlocul anilor 90

„Funar trebuie sa-mi dea decoratie, pentru ca am facut Clujul cunoscut in Romania”

„N-am violat pe nimeni, am scurtat puțin preludiul. Nici un clujean nu trebuie să se mai teamă, dar femeile să nu se mai atingă de mine, că se lasă cu obturații vaginale” (raspunzand acuzatiilor de viol – n.r.)

„Sotia unuia din Poliție mă place rău de tot. M-a pupat pe tot corpul și mi-a executat un număr de sex oral. O profesionistă” (declaratie facuta in timpul detentiei, in cursul anului 2000, la Antena 1.

„Eu port numele lui Dumnezeu: Iisus, Iisus, Iisus, am ajuns in cer si stau in veci la calcaiul lui drept. Numele lui este , deci de trei ori Iisus, si nu Iisus Hristos! Iisus Hristos este o minciuna a istoriei!”

Florin Marius David impunea respectul prin discotecile și cluburile din Clujul anilor 90, unde alături de câțiva apropiați au fost în mijlocul unor scandaluri de referință, mai ales în fosta discotecă „Sun” din Grigorescu. Acesta a fost acuzat în repetate rânduri de viol de către mai multe tinere, însă puține au avut curajul să depună plângere împotriva sa.

El a fost implicat și într-un scandal și cu fostul interlop Fane Spoitoru din București, dar se pare că în prezent, după eliberare, se pare că viața sa a luat-o pe alte cale, una a spiritualității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.