Manifestarea „Produs de Cluj” ajunge la Mediaș

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria municipiului Mediaș, organizează în perioada 25-27 iunie a.c., în Piața Regele Ferdinand I din Mediaș, Piața volantă „Produs de Cluj”.

La Piața volantă „Produs de Cluj” din Mediaș vor fi prezenți mici întreprinzători privați care dezvoltă afaceri de familie şi oferă spre vânzare mărfuri din producție proprie.

Astfel, vizitatorii vor avea ocazia să cumpere la preț de producător costume populare, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie, jucării ori produse cosmetice. Gurmanzii vor avea la dispoziție produse din carne, lactate, gemuri preparate după rețete tradiționale, miere de albine, turtă dulce, pâine și ciocolată de casă, sucuri, siropuri naturale, uleiuri presate la rece, produse pe bază de lavandă.

În incinta Pieței volante „Produs de Cluj” vor fi respectate toate regulile igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare, respectiv de a exista culoare distincte de intrare/ieșire, dezinfectanți la fiecare stand, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.