Manifestări fără public de 1 Decembrie la Cluj-Napoca

Ziua Națională a României va fi marcată la Cluj-Napoca fără participarea publicului și fără tradiționalele spectacole.

„Ne aflăm după mai multe luni în care eforturile făcute de noi toți pentru reducerea răspândirii pandemiei de COVID-19, au solicitat atât resurse fizice, cât și o imensă forță interioară pentru a învăța să fim aproape de ceilalți și să-i sprijinim, chiar și fără a fi prezenți fizic lângă aceștia. Punerea pe primul loc a grijii pentru sănătatea celor dragi în momentele dificile este un act de responsabilitate și curaj.

La fel ca alte evenimente publice anterioare din acest an, manifestările prilejuite de Ziua Națională a României se vor desfășura fără participarea publicului, cu respectarea strictă a regulilor sanitare și de distanțare prevăzute în reglementările în vigoare la nivel național, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19″, transmit autorităţile.

Program 1 Decembrie 2020:

  • ora 11:00 la Catedrala Mitropolitană va avea loc Slujba de Te Deum
  • ora 12:00 la Monumentul Voievodului Mihai Viteazul, va avea loc, în prezența oficialităților, acordarea onorului, salutul Drapelului de luptă, intonarea Imnului Național al României și depunerea de coroane și jerbe.
  • Ceremonia pentru celebrarea Zilei Naționale a României la Cluj-Napoca este organizată de Instituția Prefectului – Județul Cluj, alături de Primăria municipiului Cluj-Napoca și de Divizia 4 Infanterie ”Gemina”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.