Manipulare și fake news! Alianța USR-PLUS atacată cu pliante electorale mincinoase și FALSE în cutiile poștale ale clujenilor!

Adversarii politici au lansat un atac la adresa Alianței USR-PLUS cu ajutorul unor pliante electorale mincinoase și false, iar reprezentanții celor două formațiuni vor sesiza Biroul Electoral Central și vor face plângere penală.

Atacurile adversarilor politici ai Alianța 2020 USR PLUS au depășit orice limită.

Ne-au făcut securiști, au încercat să ne oprească să ne înscriem în cursa electorală, au inventat tema falsă a atacului la proprietate, ne-au distrus, ca niște tâlhari, noaptea, corturile de campanie și afișajul electoral.

Acum, însă, au dus dezinformarea și manipulările într-o zonă sensibilă, cea legată de copii, de dreptul și dorința oamenilor de a avea copii.

Au tipărit pliante false pe care au pus cea mai ticăloasă minciună, anume că noi vrem ca avortul să fie obligatoriu în România. Și au inventat și un fals membru al Alianței care ar fi spus asta.

Aceste pliante otrăvite cu dezinformări abjecte au fost puse în cutiile poștale ale unor oameni. Ca să îi sperie.

Nu vom lăsa ticăloșia să meargă mai departe. Facem plângere penală și cerem poliției să afle cine sunt cei care induc panica și frica. Cine sunt cei cărora le este așa de frică de o Alianță cu oameni care nu au mai făcut politică și încearcă să ne decredibilizeze.

Le amintim tuturor competitorilor electorali că aceste practici demne de anii ’90 sunt pedepsite penal.

Vom descoperi producătorii și distribuitorii acestor pliante otrăvite cu ajutorul susținătorilor noștri, semnalând Poliției fiecare act care prejudiciază imaginea Alianței și credibilitatea candidaților.

Vom face plângere la Poliție pentru folosirea ilegală a identității Alianței.

Vom face de urgență și sesizări către AEP să ia toate măsurile legale în acest caz revoltător de intoxicare cu minciuni.

Am identificat deocamdată în Cluj-Napoca și în două comune din județ pliantele otrăvite prin care se încearcă compromiterea noastră cu citate false și personaje inventate.

Le cerem tuturor membrilor și simpatizanților noștri să ne ajute să oprim astfel de atacuri murdare. Să ni le semnaleze imediat ce apar. Să fie pregătiți pentru o luptă cu adversari care, iată, depășesc orice limită pentru a ne opri.
Nu ne intimidează, noi mergem la victorie cu toate piedicile lor.

Susținătorii și membrii USR și PLUS pot semnala apariția unor asemenea pliante de dezinformare pe adresa [email protected] pentru a putea lua măsuri de îndată împotriva celor care le-au tipărit și le-au distribuit.

Vă mulțumim.

Fără hoție ajungem departe”, au anunțat cei de la USR-PLUS.

Iată cum arată pliantele false:

3 thoughts on “Manipulare și fake news! Alianța USR-PLUS atacată cu pliante electorale mincinoase și FALSE în cutiile poștale ale clujenilor!

  1. Păi e simplu să ajungem la adevăr – termeni de căutare: „Dacian Ciolos Oana Bogdan” , respectiv „Ramona Popescu avort”.
    Despre ce vorbim aici?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.