S-au găsit făptașii! Doi membri ai tineretului PNL Cluj au împărțit pliante false în numele USR-PLUS! VIDEO

Doi tineri care împărțeau pliante false cu sigla USR-PLUS prin Cluj-Napoca au fost surprinși în flagrant de o reprezentantă a USR Cluj, iar potrivit informațiilor cei doi făptași sunt membri TNL Cluj, unul fiind chiar președintele filialei municipale.

„Persoanele care, de două săptămâni, împart prin Cluj-Napoca fluturașii falși cu însemnele Alianța 2020 USR PLUS, au fost surprinse în flagrant.

Rugăm pe toți cei care recunosc persoanele din imagini să ne contacteze imediat, pentru a-i da pe mâna Poliției!”, arată cei de la USR Cluj.

„Da, cel slab a activat la TNL Cluj cu acte in regulă prin 2013-2014, nu știu situația lui la zi, dar peneliștii din conducerea actuală a TNL știu cu siguranță. Dar tac, unii au văzut deja filmarea”, a declarat Bogdan Iasinovschi, reprezentant USR Cluj.

„Facem un apel către liderii și candidații PNL să ia măsuri urgente și să explice de îndată dacă au încurajat și încuviințat acest tip de campanie negativă care a prejudiciat imaginea Alianței 2020 USR PLUS și a indus în eroare alegătorii. Considerăm că acest model de a face politică prin atacul murdar la competitorii electorali este exact ceea ce a îndepărtat oamenii onești de politică, iar acest lucru trebuie să înceteze”, se arată într-un comunicat de presă.

„E păcat că PNL a cheltuit bani și energie pe dezinformări abjecte împotriva USR PLUS în loc să se bată cu PSD așa cum am înțeles cel puțin din declarațiile oficiale ale acestui partid. Așteptăm să-și fixeze alt obiectiv de campanie în afara distribuției de false declarații despre Alianță”, potrivit comunicatului.

În urmă cu aproape două săptămâni, Alianţa 2020 USR PLUS a anunțat că este ţinta unei campanii de dezinformare prin pliante primite de oameni în cutiile poştale și că va face plângere penală.

Pe unul din pliante scria că alianța ar vrea ca avortul să fie obligatoriu în România, citat atribuit unui membru fictiv al Alianţei 2020 USR PLUS. Un alt pliant prezintă un comentariu postat pe Facebook de Oana Bogdan, membră PLUS, despre proprietate, drept fragment dintr-un interviu acordat unui ziar belgian.

Potrivit lui Raoul Trifan, cei care au împărțit pliantele false sunt Cristian Ciută, președinte al TNL Cluj-Napoca și angajat al ADR Nord Vest, respectiv Alexandru Piticar, angajat al Bazei Sportive Gheorgheni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.