Marcel Tenter este noul antrenor al lotului national universitar

Antrenorul principal al echipei „U” BT Cluj-Napoca, Marcel Tenter, a fost nominalizat selectioner al lotului universitar al Romaniei, la propunererea Colegiului Antrenorilor din cadrul Federatiei Romane de Baschet.

marcel tenter
foto: u-mobitelco.ro

Tenter, care este si antrenorul echipei nationale de seniori al Romaniei, se va ocupa in aceasta vara de lotul universitar, deoarece lotul de seniori nu are programata nicio actiune.

„Pentru ca echipa nationala de seniori nu are nicio actiune in aceasta vara, am hotarat de comun acord cu Federatia sa preiau echipa nationala universitara, practic echipa a doua a Romaniei, pentru a vedea potentialul acesteia”, a punctat antrenorul.

„U” Banca Transilvania va juca in aceasta seara, de la ora 18:00, derby-ul Ardealului la baschet masculin, cu CSU Sibiu. Meciul va avea loc in Sala Transilvania din Sibiu si va fi transmis de Digisport.

„Este un meci foarte important pentru noi, unul pe care dorim sa il castigam. Este, de asemenea, un test, pentru ca vrem sa vedem cum reactionam in conditii de presiune maxima, data atat de importanta jocului, cat si provenita din tribune, de la publicul sibian. Este important sa controlam jocul, astfel ca la sfarsitul meciului sa obtinem ceea ce ne dorim, adica victoria”, a declarat Tenter pentru u-mobitelco.ro.

foto: u-mobitelco.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.