Marele violonist ANDRÉ RIEU și Carrefour Romania se întâlnesc la București pentru a face o donație victimelor incendiului din Colectiv

Joi, 14 aprilie, André Rieu și Carrefour Romania fac un nou pas pentru a veni în sprijinul victimelor rezultate în urma incendiului din #Colectiv, donând profitul obținut din vânzarea DVD-ului „André Rieu Live în București”, în cadrul unui eveniment desfășurat la București, în prezența supraviețuitorilor tragediei.

Andre Rieu_2016

Cu două luni înainte de revenirea maestrului André Rieu pe scena de spectacol din Capitală, unde va fi așteptat cu entuziasm de publicul spectator, îndrăgitul artist nu a uitat de promisiunea făcută în luna noiembrie a anului trecut, când a anunțat că va dărui, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț – muzica.

Opera prestigioasă a domniei sale a trecut dincolo de muzică. Performanţa de a dărui oamenilor din întreaga lume piese care, altădată, se adresau unui public restrâns şi avizat, a scos – pentru prima oară în istorie – muzica bună din sălile de concert consacrate şi a mutat-o în mari spaţii neconvenţionale, dăruind-o cu generozitate unor mase de ascultători care o primesc ca pe un dar nepreţuit. Mai nou, maestrul a creat o şcoală a bucuriei, a armoniei între oameni. Pe lângă talentul și dăruirea sa pentru muzică, André Rieu a dat dovadă de compasiune şi omenie.

Pentru numeroşii admiratori, André Rieu este un model de civism cultural – sintagmă care trebuie inventată pentru a omagia demersul de a uni şi înnobila oamenii sub semnul limbajului universal al muzicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.