Marius Suller, antrenor Olimpia Cluj: „E o onoare pentru noi să fim singura echipă rămasă în Champions League, reprezentăm România şi Clujul”

Campioana României la fotbal feminin, Olimpia Cluj, a câştigat vineri seara, pe Cluj Arena, cu 3-0, împotriva formaţiei Swansea City, în al doilea meci din UEFA Women’s Champions League şi a urcat pe prima poziţie a clasamentului înaintea partidei decisive cu scoţiencele de la Hibernian. Antrenorul „olimpicelor”, Marius SUller, s-a declarat mulţumit de jocul făcut de elevele sale şi a declarat că sunt onoraţi să fie singura echipa românească rămasă în Champions League.

„Astăzi am văzut şi faţa reală a lui Swansea, că în primul meci a fost un teatru, acum şi-au dat viaţa cu noi. Sunt fericit pentru că echipa mea a dat dovadă de caracter, am fost foarte bine organizaţi, am ştiut ce vrem şi am obtinut punctele. Vom face tot posibilul să ne calificăm. Pregătim jocul cu Hibernian să nu pierdem.

Cred că toată suflarea fotbalistică îşi doreşte foarte mult să ne calificăm. E o onoare şi o mândrie pentru noi să fim singura echipă în Champions League, reprezentăm România şi Clujul, suntem foarte mândri de rezultatele pe care le obţinem”, a declarat antrenorul Olimpiei Cluj, Marius Suller.

„Știam că trebuie să intrăm pe teren și să ieșim cu cele trei puncte. În prima repriză mai mult am tatonat, iar în a doua repriză am fost hotărâte, am avut ocazii, și acest meci ne dă mare încredere pentru meciul de luni. Dacă jucăm cum știm noi să jucăm, vom câștiga, dar trebuie să ne recuperăm și să ne pregătim foarte bine”, a declarat portăriţa americană Jillian McVicker la finalul jocului.

Luni, 28 august, vor avea loc ultimele meciuri din grupele UEFA Women’s Champions League, ambele se vor juca de la aceeaşi oră (18:00):

WFC-2 Kharkiv – Swansea City (Clujana)
Olimpia Cluj – Hibernian (Cluj Arena)

Intrarea este liberă!

Foto © Dan Porcuţan / Servus Photo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.