Marți, 5 ianuarie, se deschide Pârtia Feleacu din Cluj! Vezi care vor fi tarifele

Scăderea temperaturilor i-a determinat pe administratorii pârtiei de la Felacu din județul Cluj să pornească tunurile de zăpadă, iar pe lângă cele cinci tunuri existente au mai fost aduse încă patru, astfel formându-se un strat de zăpadă suficient pentru ca pârtia să fie deschisă, marți, 5 ianuarie, amatorilor sporturilor de iarnă, anunță skipassmagazine.ro.

partia feleacu

Săptămâna aceasta vor fi finalizate și elementele din snow-park pentru iubitorii de adrenalină, iar cei care nu schiază vor avea la dispoziție un fun park și se vor putea da cu tiroliana sau cu trăsura.

Pârtia Feleacu măsoară 765 de metri lungime și 98 de metri diferență de nivel și este dotată cu un teleschi cu capacitatea de 412 persoane/oră, având și o instalație de nocturnă.

De altfel, luni pârtia este deschisă doar între orele 18:00 și 22:00, iar de marți până joi între 16:00 și 22:00, vineri, în intervalul 14:00 – 22:00 și doar sâmbătă și duminică este deschisă de dimineața, de la ora 10:00, până seara, la 22:00.

Tarifele rămân cele din sezonul trecut: 4 lei pentru o urcare, 35 de lei 10 urcări, 50 de lei 15 urcări și 60 de lei 20 de urcări.

One thought on “Marți, 5 ianuarie, se deschide Pârtia Feleacu din Cluj! Vezi care vor fi tarifele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.