Maşina fostului director al ITM incendiată! Atacul, se presupune, că ar fi fost mafiot!

Poliţia Judeţeană Cluj desfăşoară o anchetă cu privire la un incediu produs în noaptea de luni spre marţi. Incidentul a avut loc pe strada Migdalului din cartierul Gruia. Maşina fostului director al Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj a fost incendiată, într-un presupus atac mafiot.

„Pompierii au invervenit cu o autospecială pentru stingerea unui autoturism. Flăcările au cuprins partea din faţă a autoturismului şi au ajuns până la bord. Incendiul a fost anunţat la ora 03.00, iar intervenţia a durat până la ora 03.45”, a declarat Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş.

Autoturismul, marca Jeep, model Grand Cherokee, a luat foc, după ce atacatorii au turnat benzină pe capota acestuia şi i-au dat foc.

„Cel mai probabil au turnat benzină pe capotă şi i-au dat foc. A ars complet cauciucul din stânga – faţă, capota şi motorul. Flăcările au fost foarte înalte şi au afectat şi izolaţia blocului deoarece maşina era foarte aproape parcată de acesta”, a declarat unul dintre poliţiştii prezenţi la faţa locului.

Iniţial s-a presupus că incediul s-ar fi soldat în urma unui atac mafiot.

„Până acum nu am mai avut astfel de cazuri. Este clar că cineva a acţionat la comandă pentru este foarte posibil ca domnul Păcurariu să fi deranjat. Acum verificăm toate pistele care pot fi verificate”, a afirmat un poliţist.

Însă, la momentul de faţă, conducerea IPJ exclude această posibilitate.

„Există înregistrat un dosar penal în cadrul căruia poliţiştii desfăşoară activităţi pentru prinderea şi identificarea autorului care a realizat atacul. Nu confirmăm că este vorba de un atac mafiot sau de altă natură. Prejudiciul este în jur de 5.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvând al IPJ Cluj, Daniel Boie.

Din cercetările preliminare a rezultat că maşina a fost folosită de Păcurariu în baza unui contract de comodat. Există, astfel, mai multe presupuse motive ale incendiului, fie s-a dorit să i se atragă atenţia lui Păcurariu, fostul director al ITM activând ca şi lichidator judiciar, fie era vizat proprietarul real al maşinii.

Prejudiciul produs se ridică la suma de 5000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.