Tony le dă sfaturi ceferiştilor pentru meciul cu Braga!

Tony da Silva, portughezul ce a evoluat patru sezoane pentru gruparea CFR Cluj câştigând două titluri, trei Cupe şi două Supercupe ale României, le dă sfaturi feroviarilor în legătură cu meciul cu Braga, adversara din primul meci al grupei H din Champions League. „Fiţi inteligenţi!” este recomandarea acestuia.

Denumit „Pitbull” din cauza agresivităţii sale, Tony evoluează, la momentul de faţă, alături de gruparea portugheză Paços Ferreira. El a oferit câteva sfaturi foştilor săi colegi şi atrage atenţia asupra valorii fotbaliştilor de la FC Braga.

„Va fi foarte greu, însă nu imposibil. Braga a avut şapte jucători convocaţi la reprezentativa Portugaliei, mai mulţi decât FC Porto sau Benfica. CFR va trebui să joace inteligent. O tactică de aşteptare şi declanşarea unor contraatacuri în viteză i-ar incomoda pe cei de la Braga. Foştii mei colegi trebuie să-i blocheze pe Custodio şi pe Hugo Viana, mijlocaşii care organizează jocul celor de la Sporting. Cu aceşti doi jucători în formă, Braga devine o echipă redutabilă. Michel e cel mai bun fotbalist cu care am jucat. În Portugalia se spune că e noul Hulk. Cred totuşi că împotriva CFR-ului va juca Eder, un atacant convocat recent de Paulo Bento la naţională”, declară Tony pentru GSP.

Tony, de asemenea, ţine să menţioneze că prezenţa celor zece portughezi în lotul lui Andone reprezintă un real avantaj în meciul cu Braga, aceştia având orgoliul de a demonstra că sunt nişte jucători de primă mână ai Portugaliei.

„Va fi şi această dorinţă a unor jucători de a arăta că Braga sau alte formaţii din Portugalia au greşit atunci când au renunţat la ei. Din echipa de acum îmi plac foarte mult Bastos, care se descurcă excelent în spatele atacanţilor, Sougou, care are viteză şi le va pune probleme fundaşilor de la Braga, dar şi Ivo Pinto, care e un fundaş de calitate”, mai adaugă Tony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.