Meci caritabil între „U” Alexandrion și Asociația Student Sport Cluj , la Sala Sporturilor

Duminică, 22 martie, Sala Sporturilor „Horia Demian” va găzdui un meci demonstrativ de handbal, în scop caritabil, între organizaţia Student Sport Cluj și echipa de handbal feminin „U” Alexandrion.

DSCN5402

Evenimentul a fost organizat din dorința membrilor organizației de a se apropia de sportul de perfomanţă clujean, având ca scop sprijinirea celor 20 de copii din cadrul Adăpostului de zi și de noapte pentru copiii străzi „Arlechino”.

Meciul va începe la ora 17:00, iar donația minimă de intrare este de 5 lei.

„Am realizat că cel mai mare impact al proiectului este, de fapt, acel sentiment de împlinire și satisfacție interioară, de întrajutorare, de empatizare cu beneficiarii direcți. Am ales ca fondurile să se direcționeze aici deoarece considerăm că acești copii au cea mai mare nevoie de sprijin, din cauza lipsei familiei și a unor exemple pozitive în viață. Totodată, pe viitor vrem să colaborăm în continuare cu acest adăpost pentru copiii străzii în vederea unei mai bune dezvoltări socio-educaționale ale copiilor de la centru”, au declarat reprezentanţii Student Sport Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.