Meciul demonstrativ de snooker dintre John Higgins și Ken Doherty din Cluj, prezentat de celebrul comentator Marius Ancuța

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui vineri, 4 martie 2016, meciul demonstrativ de snooker dintre John Higgins și Ken Doherty, în cadrul Betfair Romania Snooker Days.

betfair snooker romania days marius ancuta demonstrativ higgins vs doherty

Partida va fi prezentată de una dintre cele mai avizate voci ale snooker-ului din România, comentatorul Eurosport Marius Ancuța.

Marius Ancuța este considerat unul dintre cei mai buni comentatori de snooker din Romania, recunoscut drept o voce documentată și profesionistă a postului de televiziune Eurosport, iar alături de partenerul său de comentariu, campionul național Daniel Bontea, pune în valoare snooker-ul și îi dau un farmec aparte.

„Prezența celor doi campioni la un interval atât de scurt după vizita lui Ronnie O’Sullivan și a campionului mondial în exercițiu, Stuard Bingham, confirmă faptul că România ajunge, deși târziu, în atenția lumii snookeristice. Ceea ce Eurosportul a sădit în sufletul românilor, în aceste vremuri înflorește. Felicit din inimă sectorul privat ce a hotărât să se implice în răspândirea fenomenului și în țara noastră”, spune Marius Ancuța.

Biletele pentru meciul demonstrativ sunt disponibile online pe Biletmaster.ro, la casa de bilete a Teatrului Național și la Snooker Club Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.