Meciul România – Cehia din primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup 2016 ar putea fi organizat la Cluj!

În perioada 6-7 februarie 2016, municipiul Cluj-Napoca ar putea găzdui meciul dintre naționala feminină de tenis a României și reprezentativa Cehiei, în cadrul primului tur al Grupei Mondiale de Fed Cup 2016.

De asemenea, conform declaraţiilor preşedintelui FRT, George Cosac, România va fi reprezentată şi ea la cel mai înalt nivel, din reprezentativa noastră urmând a face parte talentatele jucătoare Simona Halep – locul 3 WTA, Irina Camelia Begu – locul 30, Monica Niculescu – locul 36 sau Cristina Mițu – locul 74.

Reprezentativa Cehiei va fi reprezentată de jucătoarele: Petra Kvitova – locul 4, Karolina Pliskova – locul 12 sau Lucie Safarova locul – 13.

seplecan si george cosac la cj cluj

„Sunt foarte încântat de faptul că Federaţia Română de Tenis a luat în calcul desfăşurarea unei competiţii de asemenea anvergură la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei. Astăzi am avut o discuţie preliminară, foarte constructivă, cu domnii Cosac şi Itu, în care le-am exprimat deschiderea totală a instituţiei pe care o conduc în vederea realizării acestui demers sportiv. Sunt convins că decizia organizării acestei întâlniri sportive inter-ţări va fi una favorabilă Clujului, astfel încât aceste meciuri de tenis desfăşurate între unele dintre cele mai importante sportive din lume, să poată fi vizionate pe viu de către clujeni. De asemenea, sunt conştient de faptul că acest eveniment va aduce un plus de imagine Clujului şi va contribui la declararea judeţului nostru drept unul propice practicării şi desfăşurării sportului de performanţă şi a celui de masă”, a declarat Mihai Seplecan, președintele CJ Cluj.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a primit vizita unei delegații a Federației Române de Tenis, reprezentată de George Cosac și Răzvan Itu, care se află la Cluj pentru a promova organizarea uneia dintre cele mai importante competiţii sportive care se vor desfăşura anul viitor în România, iar Clujul are toate sansele sa gazduiasca aceasta competitie importanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.