14.000 de tichete rezervate prin programul Rabla

Aproximativ 14.000 din cele 25.000 de tichete puse la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice pentru achiziţionarea de autovehicule noi prin programul Rabla 2015 au fost rezervate, printre cei mai importanţi beneficiari numărându-se ANAF, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) şi Garda de Mediu.

rabla

Până în prezent, în sistemul informatic al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), care gestionează programul Rabla, au fost rezervate pentru persoanele fizice şi juridice, aproximativ 14.000 de tichete.

Până în prezent, la registratura AFM au fost depuse peste 1.500 de dosare de către persoanele juridice şi instituţiile publice. Au fost analizate 831 de dosare, din care 411 dosare au fost acceptate, pentru 1.380 de autovehicule, şi 420 de dosare au fost respinse.

Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice, care au fost acceptate în program, este publicată pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunea aferentă programului.

Persoanele interesate să participe la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional pot depune dosarele de finanţare la sediul AFM, până la data de 30 septembrie 2015.

Printre noii beneficiari ai programului Rabla dintre persoanele juridice, se numără Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), care a rezervat 118 tichete, în timp ce direcţiile sale regionale din Braşov şi Dolj au mai rezervat alte 10, MAI – Direcţia Generală Logistică – 77 de tichete, Garda de Mediu – 63 de tichete, CEC Bank – 53 de tichete, Autoritatea Rutieră Română – 14 tichete. Alte 67 de tichete sunt rezervate de o unitate militară din Bucureşti, a cărei constestaţie a fost acceptată după respingerea iniţială a dosarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.