Meciul tur al barajului de promovare dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt are loc duminică, 9 iunie, pe Cluj Arena!

Partida din primul tur al barajului de promovare în Liga 1 dintre Universitatea Cluj şi FC Hermannstadt a fost mutată din cauza Campionatelor Internaţionale de Atletism care se desfăşoară la Cluj-Napoca.

Cele două echipe care dispută barajul de promovare-retrogradare în Liga 1 ar fi trebui să joace prima manşă a barajului pe sâmbătă, 8 iunie, dar Cluj Arena este ocupată de Campionatele Internaţionale de Atletism la care participă peste 300 de sportivi.

Oficialii celor de la „U” au căutat tot felul de soluţii prin care echipa să poată juca pe Cluj Arena cel mai important meci al sezonului, iar în cele din urmă jocul a fost mutat pentru ziua de duminică, 9 iunie, de la ora 18:00.

Programată inițial pentru sâmbătă, 8 iunie, conform tragerii la sorți derulate astăzi, la Casa Fotbalului, manșa tur a barajului dintre FC Universitatea Cluj și FC Hermannstadt se va juca duminică, 9 iunie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena. Modificarea vine deoarece, în perioada 7-8 iunie, Cluj Arena va găzdui Campionatele Internaționale de Atletism ale României.
Ne vedem în tribune! Numai “U”!”
, este anunțul celor de la Universitatea Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.