Meciul „U” Prodvinalco – Steaua va avea loc vineri, 10 aprilie, ora 9:30! Andi Dascăl, director Prodvinalco: „Acest parteneriat nu este unul comercial”

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco va întâlni vineri, 10 aprilie, de la ora 9:30, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” formația Steaua București, într-o partidă care contează pentru etapa a III-a a Superligii CEC Bank.

Rugbyiștii vin după victoria de senzație obținută săptămâna trecută, la București, cu CSM Olimpia, scor 22-23 și pornesc cu un moral bun înaintea duelului cu Steaua.

În cadrul unei conferințe prilejuite de această partidă desfășurată la Cluj Arena, au participat președintele Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Sorin Popa, directorul Prodvinalco, Andi Dascăl, precum și staff-ul clubului, antrenorii Ioan Teodorescu și Horia Hâmpea, jucătorul Csaba Gal și managerul general Bogdan Cantor.

„Suntem foarte mulțumiți de evoluția echipei și a staff-ului. Vrem să marcăm încă o dată că Prodvinalco, care este de mai bine de 5 ani alături de noi, și-a mărit contribuția începând cu anul acesta. Suntem convinsi ca acest parteneriat va fi benefic pentru noi și comunitatea clujeană. Performanța nu se face neapărat cu foarte mulți bani. Avem un grup de sportivi deosebiți, suntem foarte mulțumiți de ei și încercăm să stabilim constanță la echipă. Suntem singurul club din România, în afară de Timișoara, care nu se bazează pe resursele publice. Mai avem o discuție cu un partener care va asigura problema alimentației și sper că în câteva luni vom rezolva și această problemă. Aportul tuturor sponsorilor este suficient la acest nivel pentru proiectul pe care l-am pornit. De fiecare dată când am avut nevoie de resurse s-au găsit soluții. Aș vrea să fie apreciată contribuția Prodvinalco și îmi doresc să promovăm mai mult noul nume al echipei. Sunt convins că odată cu acest parteneriat vom reuși să atragem și alți sponsori. Obiectivul acestui an este locul 1-4, până acum suntem în grafic”, a declarat Sorin Popa, președintele Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

La rândul său, directorul general al companiei Prodvinalco, Andi Dascăl, a precizat că asocierea dintre echipa de rugby a Universității Cluj și companie nu are scop comercial. „Noi am început acum 6 ani de zile să contribuim la activitatea echipei de rugby și trebuie să precizez că această asociere nu are un scop comercial, nu vrem să ne facem reclamă la brandurile noastre. Nu are relevanță sumele pe care le investim, important este că am mărit, începând cu acest an, contribuția noastră pentru această echipă. Nu vrem să ne lăudăm cu această contributie, după cum am spus, nu vrem să ne facem reclamă, nu avem un interes comercial și nu vrem să ne laudăm cu cât contribuim în acest parteneriat”, a precizat directorul Prodvinalco.

csaba gal

„Steaua e o echipă foarte bună, în creștere, s-a văzut și din prima etapă când a jucat cu Timișoara și cred că o să fie un derby. Nu cred că mai există vreo favorită în clipa de față în Superligă, jucătorii de la Farul s-au împărțit pe la toate cluburile din țară și automat nivelul campionatului a crescut, iar acest lucru se vede și în rezultate. Victoria de săptămâna trecută cu CSM ne obligă la un meci bun și în final o victorie. Steaua este o echipă foarte puternică, au dovedit în meciurile trecute și vom avea mult de furcă. Emoții întotdeauna am avut, la orice meci și voi avea până după ce mă voi lăsa de rugby”, a declarat Csaba Gal, căpitanul formației „U” Prodvinalco.

La finalul conferinței de presă, jucătorii și staff-ul tehnic și-au făcut o fotografie de grup alături de reprezentanții companiei Prodvinalco.

One thought on “Meciul „U” Prodvinalco – Steaua va avea loc vineri, 10 aprilie, ora 9:30! Andi Dascăl, director Prodvinalco: „Acest parteneriat nu este unul comercial”

  1. Bafta Sorin Popa in tot ceea ce faci!

    Mai ai putin de lucrat la discurs si te propun ca parlamentar! Doar cautat de DNA esti… mai lucreaza putin la partea cu singura echipa inafara de’ si partea in care specifici ca IN CATEVA LUNI jucatorii pe care ii ai in grija nu au ce manca.

    Bafta,

    P.s promit ca atunci cand rezolvi problema cu discursul te propun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.