Mengolo nu pleacă de la „U” Cluj. „Pot să fac mai multe pentru acest club”

După ce a reușit cea mai bună evoluție a sa în tricoul „alb-negru”, în ultima etapă a turului de campionat, cu Ceahlăul (6-0), partidă în care a înscris trei goluri, au apărut și presupusele oferte pentru Justin Mengolo, dar atacantul camerunez rămâne cu picioarele pe pământ și a precizat că își dorește să rămână la „U”, menționând că mai are multe de arătat la acest club.

mengolo

„Ştiu că suporterii au fost supăraţi pentru că nu am avut rezultatele pe care le-au aşteptat în campionat. De aceea vrem să le oferim şi o victorie în final, sâmbătă, în Cupa Ligii cu Dinamo. Ei merită acest cadou de sărbători. Am nevoie de continuitate în evoluţii, de aceea îmi doresc să rămân la Universitatea! Cu o bună pregătire în iarnă, cred că putem să arătăm altceva în campionat. Personal, ştiu că pot să fac mai mult pentru acest club. Veţi mai vedea goluri şi în retur, marca Mengolo”, a spus vârful de 21 ani pentru știridesport.ro.

Universitatea Cluj va juca în această seară cu Dinamo Bucureșt, în Ștefan cel Mare, în cadrul sferturilor Cupei Ligii, de la ora 20:00. Meciul va fi transmis pe Look TV.

Cele două formații s-au întâlnit în total de 97 de ori în meciurile oficiale, din care de 93 de ori în campionat şi de 4 ori în Cupa României. Palmaresul este net superior „alb-roşilor”, 53 victorii Dinamo, 21 remize şi 23 victorii U Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.