Mesajul emoţionant al actorului Florin Piersic la moartea prietenului său Mitru Fărcaş

Actorul Florin Piersic a scris pe pagina sa personală de Facebook un mesaj emoţionant după trecerea în nefiinţă a taragotistului Dumitru Fărcaş.

„Doamne, Dumnezeule, te rog opreşte-te! Nu îi mai lua, unul după altul de lângă noi! Mitrule, fratele meu, cum să-mi faci una ca asta?! Mai zilele trecute am vorbit la telefon! Ce amintiri de o viaţă avem noi împreună! Ai plecat de lângă noi tu om minunat şi artist excepţional! Simt în inima mea toate lacrimile lumii, ale familiei tale, mai ales pe ale prea iubitei tale soţii Elena şi a fiicei tale Andreea, ale prietenilor tăi, ale poporului ăstuia pe care l-ai iubit atât de mult şi ştiu ca undeva, într-un colţ, taragotul tău iubit plânge şi el.

Tristetea mea nu are margini! Ma rog pentru sufletul tau, sa zboare in Lumina!”, a scris marele actor.

Cei care doresc să îşi ia adio de la Dumitru Fărcaş o pot face astăzi, începând cu ora 14:00, pe scena de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor, iar de la ora 18:00 va fi oficiată slujba religioasă de privighere.

Joi, 9 august, de la ora 11:00, va fi oficiată slujba de înmormântare, după care cortegiul funerar va pleca spre comuna Groşi, Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.