Mesajul președintelui Klaus Iohannis de An Nou: „Cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept”

Președintele Klaus Iohannis urează românilor, printr-un videoclip postat pe contul său de Facebook, „un An Nou fericit!” și „La mulți ani!”.

Șeful statului vorbește însă și despre „responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrației puternică și o țară dezvoltată”.

Mesajul înregistrat al președintelui Klaus Iohannis:

„Dragi români, ne aflăm la finalul unui an cu o semnificație profundă pentru România, anul Centenarului Marii Unirii. Deschidem o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrației puternică și o țară dezvoltată. Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență a României, cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept. 2019 este anul în care țara noastră va deține, pentru prima dată, Președinția Consiliului Uniunii Europene. Să valorificăm această oportunitate și să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european. La mulți ani și un An Nou fericit tuturor!”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.