Când ar putea avea loc lupta anului în România dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă!

Lupta anului in Romania, duelul dintre Catalin Morosanu si Daniel Ghita, ar putea avea loc în vara anului 2019, la Craiova.

„Moartea din Carpati” a dezvaluit recent ca i-a transmis o oferta rivalului sau pentru a se lupta pe noua arena din Banie in luna iunie.

In perioada urmatoare reprezentantii celor doi vor discuta despre sumele de bani pe care le vor primi Ghita si Morosanu.

„Eu am facut primii pasi. Luna iunie, stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Asta e varianta mea. Mi se pare super. Sigura oferta concerta e a mea in acest moment. Singura problema e cati bani vrea fiecare, lucrurile astea sunt greu de negociat”, a declarat Morosanu, citat de gsp.ro.

Promotorul Eduard Irimia a avansat si sumele, el sustinand ca Ghita si Morosanu ar lupta pentru burse de cate 50 de mii de euro.

Ramane totusi de vazut daca cei doi vor reusi sa se intelega si sa intre in ring sau daca rivalitatea lor va ramane una la nivel declarativ.

Războiul dintre Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu se va încheia în ring, in cea mai aşteptată luptă din 2019.

„El ascunde că îi este frică să lupte cu mine și știe că dacă a luptat cu mine și-a încheiat cariera și i-am promis că dacă luptă cu mine o să fiu visul lui. Acum, de bine sau de rău, depinde de el„, a spus Daniel Ghiță.

„Îmi doresc foarte mult să mă lupt cu Daniel Ghiță, pentru că deja e personală chestia asta. Eu, când o să mă lupt cu Ghiță, o să îi dau KO și o să îl văd acolo lat, să nu se mai ridice deloc de jos. Și o să mă uit așa la el și o să îi spun «Ți-am spus că așa o să fie!». Mă duc direct prin el, dacă reușesc să îi dau KO, aș fi cel mai fericit om de pe pământul ăsta”, a spus și Cătălin Moroșanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.