Dan Petrescu o vede în continuare pe CFR Cluj favorita principală la titlu în Liga 1 – „Numai un miracol ar face să piardă titlul”

Fostul tehnician al CFR-ului care a adus ultimul titlu în Gruia, Dan Petrescu, nu le dă nicio şanşă formaţiilor FCSB şi Craiova la titlu şi crede că gruparea clujeană este favorită certă în acest an.

Campion en-titre al Ligii 1, Dan Petrescu mizează tot pe fosta sa echipă în lupta pentru trofeul din 2019.

Mi s-a părut o diferenţă mare între CFR Cluj şi celelalte echipe. Dacă anul trecut am declarat că numai Steaua poate să piardă campionatul, la ce lot de jucători avea, acum e invers. În acest moment CFR are o echipă omogenă, e campioana, numai un miracol ar face să piardă titlul. Numai ei ar putea să piardă acest campionat, a spus „Super Dan” la Digisport.

Dacă FCSB nu a impresionat, Craiova e o echipă care are ambiţii mari şi care, susţinută frenetic din tribune, poate fi o surpriză plăcută. Totuşi, nu e încă în măsură să ducă o asemenea bătălie, crede Petrescu.

Craiova cu Mangia tot timpul a arătat bine, e echipă solidă, se bate sus. Dar în acest an e prea puternică CFR, a mai spus antrenorul lui Guizhou Zhicheng.

CFR e lider în Liga 1, cu 40 de puncte, şase mai mult decât FCSB şi 8 peste Universitatea Craiova.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.