Vino să trăieşti o experienţă inedită în restaurantul clujean Beluga din Piaţa Muzeului şi să te bucuri de evenimentele tematice!

Restaurantul Beluga din Piaţa Muzeului, de pe str. Virgil Fulicea nr. 7, a reuşit să îşi creeze un loc călduţ în inimile clujenilor la doar câteva luni de la deschidere, datorită experienţei inedite pe care o oferă celor care îi trec pragul, a decorului clasic specific perioadei anilor ’20-30 şi a meniului de băuturi de calitate.

Poziţionat în inima municipiului Cluj-Napoca, în centrul istoric al oraşului, BELUGA este alegerea ideală pentru o cină romantică alături de persoana iubită, o seară memorabilă alături de prieteni sau parteneri de afaceri.

Dacă doriţi să îi oferiţi iubitei sau soţiei voastre un răsfăţ special şi o seară remarcabilă, într-un cadru intim, cu un decor cochet, atunci merită să veniţi la Beluga pentru a vă bucura de excelentele preparate din bucătăria internaţională şi cele mai fine băuturi.

Dacă vreţi să vă impresionaţi partenerii dumneavoastră de business, prietenii sau să sărbătoriţi o zi importantă din viaţa voastră, atunci restaurantul BELUGA este locaţia ideală unde puteţi face acest lucru.

Decorul clasic, muzică de calitate, acorduri de jazz & blues, băuturile rafinante, multe dintre ele care au la baza prestigioasa vodka rusească Beluga şi preparatele delicioase pregătite în colaborare cu vestitul Michelin star chef din Londra, Larry Jayasekara, totul vă aşteaptă pe str. Virgil Fulicea nr. 7.

Un alt motiv pentru care merită să treceţi pragul restaurantului Beluga sunt evenimentele tematice pe care acesta le organizează, precum:

Crazy mix! Hendrick’s – Lamb&Watt tonic – în fiecare luni până pe 26 februarie 2019.

Party with class – Live the American Dream – în fiecare marţi până pe 27 februarie 2019.

Seafood & Bubbles  – până pe 27 februarie 2019.

Beluga Signature Tasting – în fiecare joi până pe 28 februarie 2019.

Party with russian influences! International Cuisine – în fiecare vineri până pe 23 februarie 2019.

Party – Beluga Night – în fiecare sâmbătă până pe 24 februrie 2019.

Wine Tasting & Sommelier – 10% OFF – în fiecare duminică până pe 4 martie 2019.

Pentru rezervări puteţi apela +4 (0364) 800 422 sau printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook Beluga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.