Mesajul președintelui Klaus Iohannis și premierului Victor Ponta de Paște

„Să împărţim bucuria Învierii cu semenii noştri”. Este mesajul preşedintelui României, Klaus Iohannis, transmis românilor de Paşte. Şeful statului a transmis urările sale prin intermediul facebook.

klaus iohannis

„Crestin-ortodocsii, greco-catolicii serbează azi Pastele, o sarbatoare a sperantei si increderii. Sa impartim bucuria Învierii cu semenii nostri care poate nu au ce sa puna pe masa, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperis deasupra capului. Sa ii incurajam pe cei abatuti si sa le dam speranta oricui se afla in suferinta dintr-un motiv sau altul. Aproape de ceilalti prin compasiune si solidaritate e cheia renasterii noastre ca societate de oameni demni si responsabili. Va urez tuturor sarbatori fericite, pace si bucurie. Hristos a Inviat!”, este mesajul preşedintelui Iohannis.

La rândul său, prim-ministrul Victor Ponta a ales tot reţeaua de socializare pentru a le transmite românilor gândurile sale de Sărbătoarea Învierii Domnului.

„Sfintele Sărbători de Paşti ne reunesc pe toţi în spiritul toleranţei şi al iubirii. Vă doresc tuturor zile pline de lumină, bucurie şi pace!”, a scris Victor Ponta, pe facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.