„U” BT Cluj a pierdut și meciul al doilea din play-off, iar BC Mureș conduce cu 2-0

După înfrângerea suferită în primul meci, de vineri, scor 77-81, „U” Banca Transilvania nu a reușit să o învingă pe BC Mureș nici în meciul al doilea, disputat sâmbătă, 11 aprilie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe care l-a pierdut categoric cu scorul de 67-74.

Caseta tehnică:

U-Banca Transilvania: Barnette 16 (6 rec., 3 p.d., 1 int.), Hargrove 13 (10 rec., 1 p.d., 2 int.), Millage 10 (3 rec., 4 p.d., 1 int.), Turner 9 (1 rec., 1 p.d., 5 int.), Silvasan 6 (6 rec., 2 p.d., 1 int.), Jucan 5 (2 rec.), Jones 4 (3 rec., 1 int.), Baciu 3 (1 rec., 1 p.d., 1 int.), Lalovic 1 (2 rec.), Mandache (1 rec., 1 p.d.).

BC Mures: Dykes 22, Barro 16 (6 rec.), Adamovic 12, Ivanovic 9 (14 rec.), Peciukas 8, Gajovic 7 (6 rec.).

Mureșenii au dominat partida de la un capăt la celălalt, Dykes, Barro și Adamovic au făcut show în fața clujenilor, având în sfertul trei un avantaj de 15 puncte pe tabelă. Clujul a avut un moment în care s-a apropiat la un singur punct de Mureș în finalul sfertului trei, însă mureșenii au refăcut rapid diferența de zece puncte și și-au adjudecat victoria.

Meciul al treilea dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, 18 aprilie, în Sala Transilvania din Târgu Mureș, iar BC Mureș pornește cu un avantaj de 2-0. Partida nu va fi televizată.

„Concluzia este că nu ne-am făcut treaba. Am avut o serie cu 14 meciuri cu două înfrângeri și de fiecare dată când am ieșit de pe teren am avut senzația că am facut lucrurile în mare măsură și că suntem pe un drum bun. În acest moment, însă, în urma acestor două zile, nu suntem mulțumiți deloc, nu am facut lucrurile deloc așa cum trebuie, nu am rezistat presiunii, cred că asta a fost cea mai mare diferență. Ei au jucat relaxați și au făcut-o mult mai bine decât am făcut-o noi. Din cauza presiunii și a stresului că trebuie neapărat să câștigăm nu am putut să ne facem jocul normal, nici ofensiv, nici defensiv. Am ratat în ambele zile incredibil, nu știu ce explicație pot să dau în momentul în care tot sezonul ai procentaje foarte bune și în meciurile care contează, în play-off, nu contezi! Mai ales că în toată perioada asta ne-am antrenat foarte bine. Una dintre cauze ar putea fi diferența de ritm de joc, Mureșul a avut două jocuri tari la Pitești, în Cupa României, noi am stat 13 zile fără meci, însă toată perioada asta a fost bună, toată lumea s-a antrenat la maxim și toată lumea a fost foarte optimistă. Am primit o lovitură, însă lucrurile sunt foarte clare, atâta timp cât mai avem cea mai mica șansă, nu vom ceda! Trebuie să fie siguri toți fanii noștri, le datorăm măcar atât, pentru că îi respectam foarte mult! E un moment greu, i-am dezamagit și trebuie să mergem la Târgu Mureș să jucăm pe viață și pe moarte, să ne spălăm cumva rușinea!”, a declarat antrenorul lui „U” BT Cluj, Marcel Țenter.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.