Mesajul primarului Emil Boc la aniversarea a 70 de ani de neurochirurgie clujeană

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis un mesaj special participanților la simpozionul omagial „70 de ani de Neurochirurgie Clujeană”, desfășurat în Aula „Iuliu Hațieganu” a Universității de Medicină și Farmacie.

Le-am mulțumit medicilor pentru profesionalismul și empatia cu care își tratează pacienții și am subliniat faptul că sectorul medical este fundamental pentru dezvoltarea orașului nostru.

La acest moment aniversar am transmis, de asemenea, recunoștința comunității clujene pentru toate generațiile de profesioniști care au contribuit la dezvoltarea acestei ramuri a medicinei pe parcursul anilor. În acest context, reamintesc unul dintre mesajele marelui Iuliu Hațieganu: „Medicina este știință și conștiință încălzite de iubire faţă de oameni.

Prin experiența acumulată, Clinica de Neurochirurgie din Cluj a devenit un centru de referință pe plan național și european, iar Primăria Cluj-Napoca va continua să ofere suport tuturor demersurilor pentru îmbunătățirea serviciilor medicale ale Clinicii de Neurochirurgie și dezvoltarea acestui sector performant al medicinei clujene„, a fost mesajul edilului.

Mai multe informații:
https://medevents.ro/ro/neurochirurgia-clujeana-la-ceas-aniversar/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.