Metoda „Accidentul” a mai făcut o victimă – Patru bărbați i-au furat unei pensionare 60.000 euro!

Poliţiştii clujeni i-au identificat pe cei patru bărbaţi care ar fi înșelat o femeie de 83 de ani, din Cluj-Napoca, prin metoda Accidentul.

Conform oamenilor legii, cei în cauză, bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 41 de ani, din județele Călărași, Galați și Cluj, ar fi înșelat o femeie, de 83 de ani, din Cluj-Napoca, prin metoda „Accidentul”.

„Astfel, la data de 28 ianuarie 2019, în jurul orei 01:00, victima ar fi primit un telefon de la persoane care și-ar fi declinat calități false, fiind anunțată cu privire la faptul că fiica acesteia a suferit un accident casnic și va fi supusă unei intervenții chirurgicale pentru care sunt necesari bani. În scurt timp, la domiciliul femeii s-a prezentat un bărbat, căruia persoana vătămată i-a înmânat circa 60.000 de euro.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de luptători de acțiuni speciale, au efectuat percheziții în județul Călărași și în municipiul București, fiind ridicate bunuri care interesează cauza. De asemenea, polițiștii clujeni au cooperat cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Călărași și Tulcea”, transmite IPJ Cluj.

Până în prezent, au fost recuperați circa 5 000 euro. Doi bărbați sunt cercetați în stare de deținere, fiind încarcerați în alte cauze.

Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului, documentarea întregii activități infracționale și tragerea persoanelor la răspundere penală.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.