Miele lansează în România primul frigider cu front de tablă neagră (P)

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piața din România K20.000 BlackBoard Edition, primul frigider din lume cu front de tablă neagră.

Frigiderul K20.000 Black Board Edition -2 (Medium)

Practic, pe noul frigider de la Miele, clienții pot desena și scrie cu cretă pe tablă.

„Designul noului frigider dă o notă veselă și oferă prospețime bucătăriei. Clienții își pot nota lista de cumpărături, mesaje pentru persoanele dragi, iar copiii pot fi creativi desenând pe frigider. Este, practic, un produs pentru întreaga familie”, declară Loredana Butnaru, director Miele România.

Funcții cheie ale noului frigider

Blackboard Edition face parte din generația de aparate frigorifice K20.000, care se diferențiază prin designul și caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gamă dispun de funcția Click2Open, care combină funcționalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide și închide ușa frigiderului ori de câte ori dorește.

Produsele au un interior XL, pentru un plus de spațiu și confort. Interiorul adânc permite utilizatorului să pună în frigider chiar și o tavă de copt. Produsele au și iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina să se aprindă treptat la deschiderea ușii. Mai mult decât atât, noua generație oferă un sistem de iluminat și în congelator.

O altă caracteristică introdusă pentru prima dată de Miele este sertarul suplimentar „CompactCase” în care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Pe lângă acestea, frigiderele dispun și de setări cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie în timpul perioadelor de absență de acasă, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maximă de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de funcționare, și Timerul QuickCool care atrage atenția și previne înghețarea băuturilor și plesnirea sticlelor.

Designul frigiderului este unul fără mânere, un nou trend al electrocasnicelor Miele.

„Tendința pieței este de a construi spații de bucătărie cu aparate încorporate fără mânere, pentru a da impresia de un spațiu compact ideal. Miele susține acest nou trend lansând frigiderele de sine stătătoare cu front din sticlă neagră sau alb-lucioasă sau chiar cu front din tablă neagră”, subliniază Loredana Butnaru.

Noile modele de frigidere păstrează aceleași calități caracteristice brandului Miele, având o durată de viață de minim 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.