Mihaela Rădulescu i-a luat apărarea Andreei Marin: „E groaznic ce a păţit”

mihaela-radulescuMihaela Rădulescu a părăsit România după un conflict pe care l-a avut cu paparazzi. Vedeta stabilită la Monte Carlo a comentat incidentul potrivit căruia Andreea Marin a fost urmărită de 10 maşini de la aeroport până acasă.

„Noi suntem persoane publice într-o ţară şi atât. Paparazzi nu au o limită acum, mai ales dacă legislaţia nu este foarte riguroasă. Ar trebui ca vedetele să îşi facă o asociaţie şi să lupte împreună pentru cauza noastră”, a povestit aceasta la emisiunea Acces Direct.

Aceasta a adăugat: „Nu cred că revistele de scandal au vreo limită, fenomenul este unul global. A fi persoană publică înseamnă a livra o imagine publicului şi e firesc să ne dorim să o apărăm. Şi de multe ori mergem la tribunal să cerem un leu despăgubire pentru a ne face dreptate la felul de imagine”, a punctat Mihaela Rădulescu.

„E groaznic să ţi se întâmple asta şi să trebuiască să-i explici asta unui copil. Nu pot prietenii noştri să înţeleagă, dar un copil. Reacţia Andreei e normală, îşi apără copilul şi nu poţi să o contrazici. Dar nu prea avem ce face. E bine că mie nu mi se mai întâmplă asta decât foarte rar şi în doze foarte mici. Am trăit asta pe propria piele, am avut toate tipurile de nervi, însă am înţeles că asta face parte din viaţa noastră. E pachetul cu care trebuie să trăim pentru că suntem celebri. Ăsta e un barometru al succesului. Presa de scandal nu e interesată de vedetele neinteresante”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.