Mihai Teja: „Un egal care nu ne ajută, dar e mai bun decât o înfrângere”. Ce spune despre noul investitor spaniol

Universitatea Cluj a remizat, scor 0-0. cu CS Mioveni, sâmbătă dimineața, 27 februarie, pe Cluj Arena, în primul meci oficial din 2016, iar antrenorul Mihai Teja a explicat de ce a fost necesar să împrumute mai mulți jucători de la cluburile mai mari pentru a completa lotul.

mihai teja u cluj

„Situația este dezastruoasă la echipele de liga a doua, la fel se întâmplă și cu noi, ne-am chinuit, dar mergem mai departe. Important este că promovăm acești tineri de perspectivă, dar nu se poate numai cu juniori. Astăzi de exemplu dacă nu încercam să aducem mai mulți jucători cred că jucam cu vreo 6 juniori, foarte mulți jucători sunt răciți, mulți sunt accidentați, Calcan are probleme, avem suspendați. Așa cât de cât am încercat să facem un lot din punct de vedere numeric și să încercăm să visăm.

E un egal care nu ne prea ajută, dar e mai bun decât o înfrângere, e un punct, ne-am dorit să câștigăm astăzi, plus că am jucat primul meci acasă, am jucat cu Mioveniul, o echipă bună, omogenă, ne-am dorit să câștigăm și cred că am avut vreo două-trei ocazii, nu am avut un joc ofensiv extraordinar, poate și din cauza terenului, dar nu vreau să găsim alibiuri acum. Trebuia să câștigăm, însă atât s-a putut astăzi. Eu cred că din punct de vedere defensiv a fost un joc bun, dar trebuie să câștigăm puncte.

I-am felicitat pe băieți pentru determinare și atitudine, au alergat foarte mult, dar nu am fost foarte clari în fața porții și poate trebuie să încercăm să arătăm mai mult pe partea ofensivă”, a susținut antrenorul Universității Cluj, Mihai Teja, la finalul meciului.

Teja, despre situația actuală și noul investitor spaniol, care, potrivit stiridesport.ro, a fost în tribune la meciul de astăzi.

„Dacă eram îngrijorat de la început nu veneam aici, aceleași întrebări sunt în fiecare zi, știam unde mă bag, știam ce se întâmplă, știam că U Cluj este într-o situație grea, am venit să ajut, să încerc să ajut. Normal că sunt îngrijorat, încercăm cu toții, la greu, să facem ceva aici. 

Eu nu știu exact cine vine, vreau să vedem banii în cont, deși deja e cam târziu pentru că am încercat să încropim o echipă cât de cât și să împrumutăm jucători de la cluburile mai mari, dar care nu au jucat. Sper totuși să arate calitatea pe care o au și să mergem împreună”, a mai completat Teja.

Universitatea Cluj va juca etapa viitoare, în deplasare, pe terenul formației Olimpia Satu Mare, sâmbătă, 5 martie, ora 11:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.