Mii de clujeni au sărbătorit revelionul în Piața Unirii! Clujul a intrat în anul Capitalei Europene a Tineretului

Pe un ger de crapă pietrele, circa 4000 de clujeni au ales să petreacă noaptea de Revelion în aer liber, în Piața Unirii, acolo unde municipalitatea a pregătit 700 de sticle de șampanie și un spectacol impresionant de lumini și lasere.

revelion piata unirii cluj 2015

Atmosfera a fost întreținută de Costi Cămărășan Band, trupa daneză The Asteroids Galaxy Tour și Trupa Muzicanții

Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a urcat pe scenă împreună cu mai mulţi tineri şi a numărat ultimele secunde ale anului 2014. Edilul a urmărit apoi de pe scenă focul de artificii şi spectacolul de lumini şi lasere, care a durat aproximativ 15 minute.

Emil Boc a cântat câteva versuri ale unei piese interpretate de trupa Avicii, anunţând astfel doi dintre invitaţii care vor concerta în 2015 la Cluj-Napoca – trupa Avicii şi David Guetta.

„Vă mulţumesc că aţi venit în număr aşa mare. Haideţi să vă dezvăluim o primă surpriză a ceea ce înseamnă Capitala Europeană a Tineretului şi să vă spunem numele primilor artişti care vor concerta la Cluj în perioada 30 iulie – 2 august 2015. Haideţi să încercăm împreună câteva versuri: «So, wake me up when it’s all over, When I’m wiser and I’m older”, a cântat Emil Boc, pe scenă.

Imediat după ce a fredonat o parte din refrenul piesei „Wake me up”, interpretată de Avicii, primarul a anunţat că în 2015 la Cluj, care va fi Capitală Europeană a Tineretului, vor concerta „două nume de forţă – Avicii şi David Guetta”.

Show-ul impresionat de lasere și lumini din Piața Unirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.