Mii de clujeni sunt înscrişi pe liste de aşteptare la centre de vaccinare nefuncţionale: „Nu ne mai mințiți”

Prefectura Cluj a dat publicității lista centrelor de vaccinare funcționale din județ la data de 7 Aprilie 2021, însă mai mulți clujeni susțin că această informație ar fi fost binevenită acum 3 săptămâni, înainte de a se înscrie pe o listă de aşteptare a unui centru de vaccinarre nefuncțional.

Pe platforma de vaccinare apăreau drept active anumite centre de vaccinare, când ele nici măcar nu au început activitatea.

Oamenii au dat curs invitaţiei autorităţilor de a se înscrie pe listele de aşteptare. Şi acolo au rămas pentru că de săptămâni nimic nu mişcă la unele centre, în afară de faptul că se măreşte lista de aşteptare.  

„Ce bine era dacă aveam această informație acum 3 săptămâni! Atunci m-am înscris pe o listă a unui centru care nu funcționează nici astăzi.”

„Păi şi celelalte centre unde ne-am pus pe lista de ce nu sunt active? De ce nu s-a zis acest lucru cand s-au deschis? De ce nu s-a specificat că nu vor fi active decât de la o anumită dată?????? Bine că ne-am înscris acum o lună ca să aşteptăm ca proştii şi cand colo ele nici nu sunt active. Idioţilor!!!!!”

„Buna ziua, centrul de vaccinare de la Școala Gimnaziala Alexandru Vaida Voevod, str. Oltului 83, când se deschide?”

„Eu, pentru banii pe care îi plătesc la stat de o viață aș vrea și niște explicații de ce funcționează așa de puține centre. Nu promovezi ceva ce nu ai, mai ales când e vorba de sănătatea și siguranța celor de care Pretinzi că îti pasă. Nu sunt doze, nu este personal, nu primiți bani, etc… Dar NU ne mai mințiți în față!!!!!! M-am săturat în țara asta de acest mod de abordare în care NICIUN reprezentat al guvernului nu spune niciodată public despre minusurile guvernării ci doar caută scuze și motive. Pentru a rezolva problemele primul pas este să recunoști că le ai!!!! Nu să bagi capul în pământ ca struțul!”

„De două luni de zile părinţii mei sunt înscrişi pe o listă de aşteptare la un centru care, ce să vezi, acum nu mai există!!!!… Nu se descurcă singuri cu platforma de programare, aşa cum probabil nu se descurca mulţi alţi părinţi şi bunici din această ţară minunată – dar ceea ce se întâmplă acum este o mare mare bătaie de joc la adresa noastră a tuturor! A noastră a celor care contribuim la veniturile voastre, a celor care acum vă bateţi joc de noi! Lipsă de respect, lipsă de responsabilitate… minciuni, lipsa comunicării (nu numai că nu este transparenţă, nu se bazează pe dialog şi ascultare – dar lipseşte cu desăvârşire)… suntem buni la nivel declarativ, dar de facut să facă alţii…”

„Asta trebuia să o faceți de acum trei săptămâni, nu acum după ce am stat ca proștii în așteptare pentru nimic! Și după ce scrie presa!!!!! Sunteți depășit de situație, domnule prefect sau, dezinteresat! La fel ca cei care v-au numit, de-altfel!”

„Bună ziua! Restul centrelor vor funcționa Într-un final? Sau ar trebui să ne reorientăm?”

„Bună ziua. Centrul de vaccinare Apahida, căminul cultural Sânicoară, când se deschide? Suntem peste 1700 de persoane pe lista de aşteptare.”

„Ce bine că se tot deschid centre noi şi la unele din cele existente încă nu s-a vaccinat nicio persoană din 15 martie.”

„De ce nu răspundeți la telefon??? Avem poate multe întrebări să vă punem, doar sunteți o instituție care ar trebui să ne dați niște lămuriri…”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.