Milionarul clujean Nicolae Căpușan a cumpărat un hotel din Hunedoara

Proprietarul Sun Garden Golf & Spa din Cluj, Nicolae Căpușan, a achiziționat cu 1.1 milioane de euro hotelul Rusca din județul Hunedoara, deținut de SIF Hoteluri, controlată de SIF Banat-Crișana, scrie ZF.ro.​

SIF Hoteluri a anunţat vânzarea hotelului din Hunedoara la finele lunii iulie, fără a oferi detalii despre cumpărător, iar oficialii primăriei din Hunedoara au declarat faptul că nu au date privind cumpărătorul şi că îl vor afla în momentul în care acesta se va prezenta la primărie pentru reînnoirea autorizaţiei de funcţionare. Dar misterul din spatele vânzării hotelului Rusca din Hunedoara a fost elucidat, iar cumpărătorul este omul de afaceri Nicolae Căpuşan.

„Personal nu ştiu de ce a fost un mister pentru că probabil cei de la primărie nu au ştiut cine a fost cumpărătorul, iar în ceea ce priveşte SIF chiar nu ştiu care sunt procedurile lor interne vizavi de comunicatele pe care dau dânşii. Am văzut că au dat un comunicat, mâ gândesc că face parte din pachetul de proceduri pe care ei trebuie să le publice acţionarilor, în rest chiar nu îmi dau seama. Nu a venit din partea noastră pentru că nu vedem nicio problemă care să ne lezeze vizavi de această informaţie”, spune pentru ZF Nicolae Căpuşan, proprietarul Sun Garden Golf & Spa Resort din Cluj.

De asemenea, el adaugă faptul că hotelul se va redeschide pe data de 16 august, iar hotelul va trece printr-un proces de renovare care a început încă din a doua zi de la cumpărarea hotelului.

Bugetul alocat renovării este de 2 milioane euro şi a început cu mici renovări ce au putut fi făcute până în prezent, iar ulterior are în plan amenajarea unei terase şi a unei piscine pe acoperişul clădirii.

În afara hotelului Rusca (3***), portofoliul companiei SIF Hoteluri mai cuprinde hotelurile DoubleTree by Hilton Oradea (4****), Hotel Beta Cluj-Napoca (2**), EuroHotel Baia Mare (3***) şi EuroHotel Timişoara (3***).

Nicolae Căpuşan este proprietarul complexului turistic SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj, însă deţine şi hotelul Decebal din Băile Herculane în care a investit 5 milioane euro.

Afaceristul mai are o unitate de cazare în Turda, judeţul Cluj, destinată turiştilor care vin la salină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.