Milionarul Cristian Ţânţăreanu este grav bolnav. Medicii au declarat că nu apucă sărbătorile!

Omul de afaceri Cristian Tantareanu (70 de ani) a fost prezent la un eveniment monden în această seară însoţit de soţia sa, Manuela. Cu toate că încerca să salveze aparenţele şi să pară că este bine, vădit slăbit de boală, Ţânţăreanu abia se ţinea pe picioare şi la un moment dat a trebuit să fie susţinut de soţia sa pentru a nu se prăbuşi la pământ, potrivit raportmonden.ro.

cristian tantareanu

Milionarul recunoscut pentru petrecerile sale „bunga bunga” a vrut să se menţină optimist în ciuda faptului că se luptă cu cancerul de o bună bucată de vreme care se pare că a recidivat, iar medicii i-au spus că practic nu va mai apuca Sărbătorile. Drept urmare, dupa moartea sa, omul de afaceri a lăsat cu limba de moarte că petrecerile să continue pe plaiurile din Corbeanca.

„Nu mai apuc Crăciunul, aşa mi-au spus medicii. Aş vrea să găsesc măcar un astrolog care să mă mintă şi să-mi spuna ca voi mai apuca anul viitor”, a declarat acesta cu lacrimi in ochi.

„Aşa e când eşti pe ultima sută. Nu eram aşa în urmă cu un an. Acum cand sunt pe ultimul drum, trebuie sa fiu asa. Niciodata nu am luat ceva in serios, toata viaţa e o gluma, cum o sa iau in serios un cancer. Las cu limba de moarte, ca si Nicolaescu, sa continue petrecerile de la Corbeanca”, a mai spus Cristian Tantareanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.