Mircea Lucescu, la Cluj: „E un meci de prietenie. Mă bucur să întâlnesc România. Dacă nu s-a putut să o conduc de pe margine, măcar să o întâlnesc pe teren”

Selecţionerul Turciei, Mircea Lucescu, s-a declarat extrem de încântat că va disputa amicalul contra României, precizând în cadrul conferinţei de presă de astăzi că dacă nu a reuşit să o pregătească de pe margine, măcar să o întâlnească pe teren. El a precizat că a intermediat acest joc şi că e foarte dificil să analieze echipa României.

„E un meci amical, e un meci de pregătire, e un meci de prietenie, am fost iniţiatorul acestui joc, am intermediat şi luat legătura cu federaţia pentru a face acest meci. Mi-am dorit foarte mult să întâlnesc echipa României. Dacă nu am putut să o conduc de pe margine, măcar să o pot întâlni pe teren.

E foarte greu să analizez România şi de asta doar spun că este un meci de pregătire, pentru mine un meci de observare a unor jucători noi, iar pentru echipa României de consolidare a unui lot de jucători care şi-a demonstrat în ultimele două jocuri nivelul”, a declarat Mircea Lucescu.

Întrebat de ce nu s-a putut să antreneze naţionala României, „Il Luce” s-a rezumat să spună: „Ştiţi foarte bine că am fost scos de la echipa României la 4-0 contra Austriei, unii nici nu eraţi născuţi atunci, şi am fost înlăturat de la echipa naţională. Eu mi-am făcut datoria pentru România şi mi-o fac în continuare, cred că am reprezentat destul de bine fotbalul românesc acolo unde am lucrat, nu am făcut de râs pe nimeni şi am încercat întotdeauna să arăt tuturora că sunt în primul rând român”, a spus selecţionerul Turciei.

VIDEO

Meciul dintre România şi Turcia va avea loc joi, 9 noiembrie, de la ora 20:15, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.