Miscarea de duminica – Fitness pentru Sanatate – in Parcul Central din Cluj-Napoca

Duminica, 23 martie, incepand cu ora 12:00, in Parcul Central din Cluj-Napoca, va debuta programul „Miscarea de duminica. Fitness pentru Sanatate”. Este vorba despre o initiativa a comunitatii online Fitness Urban Grup Romania, care promoveaza antrenamentul in aer liber fara aparate si echipamente speciale, doar cu propria greutate – asa numitul fitness urban.

Fondatorul acestei comunitatii, Doru Dorobăţ, va fi prezent duminica in Parcul Central pentru a sustine aceasta initiativa.

doru dorobat
Doru Dorobat, fondatorul comunicatii Fitness Urban Grup Romania. foto: facebook.com

Cine poate sa participe? Oricine este binevenit, indiferent de sex, varsta sau religie. Fitness-ul inseamna miscare, iar miscarea este benefica pentru toata lumea. Nu exista criterii de participare, nu exista taxa de inscriere. Totul e gandit in folosul clujenilor.

Acest eveniment presupune un antrenament in aer liber, executat de cei prezenti sub indrumarea specialistului in „street workout”, Doru Dorobat. Antrenamentul va contine exercitii de forta, de flexibilitate, mobilitate, anduranta sau stretching. Totul se va face intr-un mod liber, fara aparate si echipamente de fitness regasite in sala.

Scopul acestui eveniment este atragerea atentiei autoritatilor locale asupra necesitatii unui parc de „street workout” in Cluj-Napoca, iar printr-o prezenta cat mai mare se poate realiza acest proiect

In al doilea rand, se doreste incurajarea oamenilor sa faca miscare, sa faca sport si sa aleaga calea cea mai simpla pentru o sanatate de fier.

Un grup de tineri au depus, sub indrumarea lui Doru Dorobăţ, la Primaria Cluj-Napoca un proiect pentru realizarea unui parc de fitness urban la Cluj. Proiectul „parc de fitness urban” a fost deja implementat la Braila, Brasov, Ploiesti si inca cateva orase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.