Mitică Dragomir a scăpat de puşcărie!

Instanţa supremă a luat decizia, luni, de a-i achita definitiv pe Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP) şi pe Gino Iorgulescu în dosarul în care au fost acuzaţi de luare şi, respectiv, dare de mită.

Procesul avea ca obiect judecarea unei tranzacţii imobiliare supraevaluate, care ar fi costat Liga Profesionistă de Fotbal peste 350.000 de euro.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au respins recursul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul în care Tribunalul Capitalei şi Curtea de Apel Bucureşti au decis achitarea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fiului acestuia, Bogdan Dragomir, a lui Gino Iorgulescu şi a şoferului LPF Florin Bogdan Bădiţă.

Reamintim faptul că la data de 5 mai 2008, Dumitru Dragomir a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită, iar Gino Iorgulescu, fost preşedinte al FC Naţional şi fost membru în Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost deferit justiţiei pentru dare de mită, spălare de bani şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.