Înfrângere amară pentru „U” Cluj după 0-1 cu FC Vaslui!

„Şepcile roşii” şi-au depăşit, duminică, statutul de echipă a cărui obiectiv vizat este salvarea de la retrogradare, graţie unui joc bun făcut în deplasare la Vaslui. Moldovenii lui Hizo au învins la limită, scor 1-0, într-o partidă care a contat pentru etapa a XII-a a Ligii I. 

Ofensiva clujenilor le-a pus serioase probleme moldovenilor, cel mai periculos om al oaspeţilor a fost brazilianul Cleiton. Mai întâi, în minutul 7 când a scăpat singurul cu Dani Coman, dar portarul a intervenit excelent şi a salvat startul meciului. Acelaşi brazilian a mai avut o ocazie importantă care ar fi putut face diferenţa pe tabelă la o intervenţie inoportună a lui Coman, dar vasluienii au avut noroc (’57). Portarul Balauru a scos de sub bară o minge trimisă de N’Doye (’11).

Golul victoriei a fost adus care ţine Vasluiul în lupta pentru titlu a fost adus de Marius Niculae, care îl execută pe Balauru din câţiva metri (’22), în urma unei faze la care au mai contribuit Sânmărtean – N’Doye – Milanov.

În partea a doua a meciului, „studenţii” au dat câteva semnale că sunt capabili să plece cel puţin cu un punct de la Vaslui, dar le-au lipsit norocul. Nici moldovenii nu s-au baricadat în defensivă încercând să ţină de rezultat, au mai avut situaţii de a marca prin Antal, Niculae ori Stanciu.

Echipe de start

FC Vaslui: Coman – Celeban, Varela, Cînu, Milanov – R. Costin, N’Doye – Varga, Caue, Sînmărtean – M. Niculae

Rezerve: Cerniauskas, Antal, Sburlea, N. Stanciu, Zsiga, Charalambous, Tukura

Antrenor: Viorel Hizo

U CLUJ: Balauru – Ciupe, Szilagyi, Erico, V. Lupu – Paulinho, B. Pătraşcu, V. Gheorghe, Alex – V. Dinu, Cleiton

Rezerve: Boşneag, D. Popa, Krumov, Cucui, Năstăsie, Nicola, Bras da Silva

Antrenor: Marius Popescu

Arbitru: S. Colţescu
Asistenţi: B. Velicu, B. Gheorghe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.