Victorie pentru „U” Cluj în al doilea amical din 2017

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 2-1 în cea de-a doua partidă de pregătire din noul an, dispuată, miercuri, 8 februarie, de la ora 12:00, împotriva divizionarei a treia Unirea Jucu. Partida a avut loc în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”

Arman Noemi (fcuniversitateacluj.ro)

Atacantul Adrian Pintea a deschis scorul în minutul 30 al meciului, servit excelent de omul de golgheterul Brian Lemac, iar până la pauză „jucanii” au reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, după ce Băghiceanu a înscris cu o lovitură de cap în minutul 34.

Meciul a fost la fel de echilibrat și în partea a doua, golul victoriei venind abia pe final de joc, în minutul 81, nou-intratul Flavius Budin a înscris cu o lovitură de cap și a adus al doilea succes din tot atâtea meciuri disputate de studenți de la reluarea pregătirilor.

Antrenorul Marius Popescu a declarat la finalul partidei că în aceste meciuri amicale va încerca să le de-a cât mai multe minute jucătorilor foarte tineri.

„U” Cluj în prima repriză: Pop – Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Rogozan – Takacs, Hațiegan, Salcău – Lemac

„U” Cluj în repriza a doua: Pop – Fizeşan, Ionescu, Irimie, Manu – Giurgiu, Rogozan – Takacs, Pintea, Salcău – Lemac

Următorul meci de verificare al „șepcilor roșii” este programat sâmbătă, de la ora 12:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, cu FC Zalău.

Sursa foto: fcuniversitateacluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.