INCREDIBIL. Suporter al Universitatii, amendat pentru ca a injurat „organul canin”!

Cu cateva minute inainte de startul partidei dintre CFR si Universitatea Cluj de luni, 29 septembrie, un suporter al „sepcilor rosii” a fost amendat de Jandarmeria Cluj pentru un motiv aberant: a injurat un caine.

amenda injurat organ canin

T.Z. se afla la intrarea pe stadionul din Gruia când a fost speriat de lătratul unui câine aparținând jandarmilor. Cu pulsul la 200 și inima să-i sară din piept din cauza șocului, suporterul a scăpat o urare de bine către câine și a mers mai departe. A fost însă oprit de jandarmi, legitimat și… amendat! La nedumeririle legate de motivul pentru care primește amenda, lui T.Z i s-a comunicat că „a adus jigniri organului canin”, exclamând, conform procesului verbal „să-mi sugi p..a!”, relateaza site-ul suporterilor numaiu.ro.

Suporterul s-a ales cu proces verbal de contraventie la care nu a primit dreptul de a plati jumatate din suma in 48 de ore. Totul pentru ca i-a adus injurii „organului canin”.

Mai multi suporteri s-au plans dupa meci de abuzurile repetate si excesele fortelor de ordine. Acestia au amenintat ca vor da in judecata Jandarmeria Cluj pentru abuzurile comise de oamenii de ordine inainte de derby-ul cu CFR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.