„U” Cluj a învins liderul FCM Baia Mare cu un eurogol reușit de Octavian Ursu

Universitatea Cluj s-a impus sâmbătă pe terenul liderului din Liga a 2-a seria de vest, FCM Baia Mare, grație unui euro-gol reușit de „optarul” Octavian Ursu în repriza secundă.

Deși era văzută ca victimă sigură, Universitatea a avut o evoluție curajoasă, iar defensiva a rezistat foarte bine atacurilor băimărenilor. Meciul a început cu o fază controversată petrecută în minutul 4, când Oltean l-a faultat în careu pe Cocină, clujenii au cerut lovitură de pedeapsă, dar „centralul” a lăsat jocul să continue. Calcan a reluat o lovitură liberă de la 20 metri pe lângă poartă (5), iar cea mai mare ocazie a clujenilor din prima repriză a venit în minutul 25, Patrick Popescu a trimis cu umărul peste poartă din șase metri.

Baia Mare a rămas în inferioritate numerică după ce Sergiu Oltean a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu pentru un fault asupra lui Daniel Cocină (43).

Gazdele au avut o ocazie importantă în minutul 54, la reluarea lui Cosmin Sârbu puțin peste transversală din 10 metri. Echilibrul numeric pe foaia de joc a fost egalat în minutul 60, când Florin Cordoș a văzut două cartonașe galbene într-un interval de 10 minute și a fost eliminat.

Cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar, Octavian Ursu a recuperat o minge și l-a învins pe portarul Ormenișan cu o execuție spectaculoasă de la 30 metri (85) și a adus victoria „studenților”.

Echipele de start:

FCM Baia Mare: Ormenisan – Straut, Oltean, Ilie, Lupu, Pop, Pacurar, Munteanu, Arnautu, Balaure, Ignea.

Andrenor: Dorin Toma

Rezerve: Bota – Durus, Hodor, Deac, Ster, Sirbu, Leonte

„U” Cluj: Niczuly – Butean, Cordoş, Crişan, Hîmpea – Boboc, Keresztes – Ursu, Calcan, Popescu jr. – Cocină.

Antrenor: Marius Popescu

Rezerve: Ticrea – Mutu, Tarcea, Greu, Schieb, Cindea, Popescu C.

„Studenții” lui Marius Popescu au declanșat fiesta în vestiar după victoria pe terenul liderului Baia Mare.

u cluj bucurie dupa victoria de la baia mare 1-0

Universitatea Cluj acumulează 10 puncte și ocupă locul 10 în clasamentul Ligii a 2-a seria de vest, iar pe 31 octombrie, de la ora 11:00, vor primi vizita celor de la FC Caransebeș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.